Josylvio - 'Ik ben gegroeid als artiest en dat hoor je terug' - 101Barz


Vorig jaar bracht Josylvio zijn debuutalbum 'Ma3seb' uit onder het label Van Klasse. Vandaag is er de opvolger van deze succesvolle plaat in de vorm van '2 Gezichten'. Het album telt 14 tracks met gastbijdrages van 3robi, Killer Kamal, Hef, Kevin, Hansie, Jermaine Niffer, Eves Laurent, BOEF, Sevn Alias, Vic9, Ali B en Moeman. We gingen langs bij Josylvio om meer te weten te komen over het proces achter dit album en je kan hem streamen door rechtsboven in de video te klikken.

101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland met wekelijks nieuwe video's. Natuurlijk brengt Rotjoch elke week de welbekende studiosessies op je beeldscherm, maar dat is niet alles. Videoclips van je favoriete artiesten die gemaakt zijn door het 101Barz-team vind je onder de noemer 101Barz Videoclipz. Items en portretten van beginnende rappers en gevestigde namen worden met regelmaat geupload. In Hitmakerz nemen we je mee achter de schermen bij de producers van de dikste hits van Nederlandse bodem. De rappers met de best bekeken sessies krijgen bezoek van Rotjoch om een Trophy in ontvangst te nemen.

In 2006 had Rotjoch het idee om onder de vleugel van BNN het hiphopplatform 101Barz op te zetten. Rappers kwamen langs voor studiosessies en binnen de kortste keren was 101Barz een begrip in Nederland. Welke bekende rapper begon niet zijn carrière bij 101Barz?

Voor de laatste videoclips van derden, nieuwtjes en interviews kun je terecht op de site
http://www.101barz.bnn.nl

Volg ons ook op social media:

Twitter: http://twitter.com/101barz
Facebook: https://www.facebook.com/101BarzOfficieel
Instagram: http://instagram.com/101barzbnn/
Soundcloud: https://soundcloud.com/101barzbnn
Snapchat: Barz101



MEER WEERGEVEN

MINDER WEERGEVEN